Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Mikkelsen o svojej obľúbenej Sata Rallye Azores

Tuesday, 21. 02. 2012 - 11:12, Katarína Ďurecová   

Mikkelsen o svojej obľúbenej Sata Rallye Azores

Andreas Mikkelsen vstúpi do úvodného podujatia tohtoročnej sezóny IRC ako obhajca titulu v tomto šampionáte. Nástojí však na tom, že tento fakt neznamená, že by cítil, alebo že by bol na neho vyvíjaný nejaký extra tlak.

„Necítim žiadny tlak kvôli tomu, že štartujem ako úradujúci šampión IRC a tento fakt ani nijako nezmení môj prístup k rally. Konkurencia bude opäť raz silná, takže ja musím urobiť to, čo som spravil minulý rok - ostať koncentrovaný, byť pokojný a odviesť tú najlepšiu prácu za volantom", hodnotí Andreas Mikkelsen, ktorý si myslí, že v tejto sezónu mu môže pomôcť i to, že pokračuje s rovnakým tímom, ktorý tým pádom už dobre pozná: „Pokračovanie s tímov bude jedným zo silných bodov tejto sezóny, keďže všetci vieme, čo očakávame - a všetci pracujeme na sto percent na podpore toho druhého a na tom, aby sme dosiahli spoločný cieľ - víťazstvo", dodáva Mikkelsen.

Jozef Pisch;1t1u9753-2.jpg

„Azory sú mojim obľúbeným podujatím v kalendári IRC, takže nič nemôže byť lepšie ako začať moju obhajobu titulu práve tu. Prírodná scenéria je nádherná, atmosféra na ostrove je fantastická a ja milujem povahu tunajších rýchlostných skúšok. Tunajšie šotolinové trate sú na niektorých miestach skutočne zradné - niekedy sú rýchle a úzke, ale vždy na nich jazdím rád", hovorí Mikkelsen a pokračuje na tému počasie: „Tohtoročné počasie môže hrať veľkú úlohu vo výsledkoch. Pokiaľ bude mokro a šmykľavo a oblaky budú nízko a bude zlá viditeľnosť, tak to pre nás bude veľmi dobré, pretože čím ťažšia je pred nami výzva, tým viac sa nám to pozdáva!", hodnotí Mikkelsen, ktorý už má za sebou i test na toto podujatie, ktorý prebehol hladko a bez problémov.

A koho považuje úradujúci šampión IRC za svojho najťažšieho protivníka na tejto rally? „Vždy tu štartujú dobrí jazdci, ale samozrejme, Juho Hänninen so Škodou bude určite veľmi silný. Na Azoroch je vždy veľmi rýchly."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri