Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Hänninen a Mikkelsen testovali na Sata Rallye Azores (+ videá)

Wednesday, 22. 02. 2012 - 10:18, Katarína Ďurecová   

Hänninen a  Mikkelsen testovali na Sata Rallye Azores (+ videá)

Úradujúci šampión IRC Andreas Mikkelsen a úradujúci šampión SWRC Juho Hänninen majú za sebou testy na úvodné podujatie tohtoročnej sezóny IRC, ktoré sa uskutoční na portugalských Azorských ostrovoch.

Mikkelsenov test prebehol na zhruba 7,5 kilometrov dlhej trati, ktorá minulý rok poslúžila ako jedna z rýchlostných skúšok. Konal sa na pobreží ostrova Sao Miguel, čo je ostrov, na ktorom sa samotná rally koná, konkrétne v oblasti Agua de Pau pomenovanej po miestnej sopke. Počas testu bolo príjemných 18 stupňov s prevažne slnečným počasím, i keď Andreasa Mikkelsena s tímom tam zastihol i menší dážď.

Tibor Szabosi;co8c1375-2.jpg

„Všetko prebehlo hladko a testovanie bolo veľmi priamočiare. Počasie bolo skvelé, také ako v lete v Škótku a my sme dosiahli to, pre čo sme sem prišli", komentoval celý test manažér tímu Škoda UK Motorsport Andy Rogers. Tím sa pri testoch zameral najmä na testovanie nastavení tlmičov. Vyjadrenie Andreasa Mikkelsena k tejto rally nájdete v tomto článku.

Test má za sebou i Juho Hänninen s továrenským tímom Škody. Ten na rozdiel od Andreasa Mikkelsena testoval v Španielsku, konkrétne na asfalte v oblasti známeho letoviska Alicante. Pozrite si teraz tri relatívne krátke videá zachycujúce pár prejazdov z tohto testu. Všetky videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Katarína Ďurecová;img-2850-4.jpg

Tibor Szabosi;co8c9084-3.jpg

Tibor Szabosi;co8c1801-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri