Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Mikkelsen o nových podujatiach v IRC v roku 2012 + dizajn jeho Fabie S2000 pre tento rok

Saturday, 07. 01. 2012 - 12:42, Katarína Ďurecová   

Mikkelsen o nových podujatiach v IRC v roku 2012 + dizajn jeho Fabie S2000 pre tento rok

Úradujúci šampión IRC Andreas Mikkelsen a jeho tím Škoda UK predstavili dizajn ich Škody Fabie S2000, s ktorou absolvujú tohtoročnú sezónu.

„Budúci rok nás čaká veľa rally, ktoré už poznám plus štyri nové podujatia. Nové podujatie, ktoré sa ide v Írsku, by mi malo veľmi dobre sedieť, pretože už som sa zúčastnil zopár írskych asfaltových súťaží a taktiež i podujatia WRC, ktoré sa tam konalo. Nepretekal som síce práve na rýchlostných skúškach Circuit of Ireland, ale viem, aký typ ciest tam je a na čo sa zamerať v oblasti nastavenia auta, takže si myslím, že Írsko pre nás bude silným podujatím. Taktiež je tu San Maríno a toto podujatie som vyhral minulý rok v rámci talianskeho šotolinového šampionátu, takže by to pre nás malo byť ďalšie silné podujatie. Ostatné dve nové podujatia sú Rumunsko a Bulharsko. Nie som si istý, čo od nich očakávať, ale v minulosti som na rally, ktoré pre nás boli nové podal dobrý výkon a tak verím v to, že v tohtoročnom kalendári na nás čaká veľa silných podujatí", vyjadril sa o nových rally v kalendári IRC Andreas Mikkelsen.

andreasmikkelsen.no

Mikkelsen odštartuje sezónu na domácej pôde v Nórsku, kde ho za týždeň čaká snehová Rally Mountain Norway, kde bude štartovať za volantom Škody Fabia S2000. Okrem toho zrejme tohto nórskeho jazdca uvidíme i na vybraných podujatiach SWRC, kde by mal podľa všetkého štartovať za tím Volkswagen Motorsport.

Pre úplnosť ešte dodajme, že sezóna IRC odštartuje 23. februára na Azorských ostrovoch a Mikkelsen do nej určite nebude vstupovať s cieľom menším, ako je obhajoba titulu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri