Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Kronos Racing má v IRC tie najvyššie ambície

Sunday, 08. 01. 2012 - 18:44, Katarína Ďurecová   

Kronos Racing má v IRC tie najvyššie ambície

Po tom, čo svoj odchod z IRC ohlásil Peugeot Portugal a najmä Peugeot UK a Peugeot Belgicko-Luxembrusko, ktorým autá pripravoval Kronos Racing Marca van Dalena, tak bola budúcnosť Peugeotu a Kronosu v tomto šampionáte dosť nejasná a neistá. Vypadá to ale tak, že Kronos Racing tento rok v IRC uvidíme a to s tými najvyššími ambíciami.

Marc van Dalen sa totiž nedávno vyjadril nasledovne: „Evolúcia 207 S2000 je pripravená na úrovni bojovať o víťazstvá a titul. Máme taktiež personál s obrovskými skúsenosťami, ktoré sú na úspech v IRC nevyhnutné."

Erik Toček;997h4321.jpg

V spolupráci s tímom Kronos Racing sa už z titulu radovali Nicolas Vouilloz v roku 2008 a Kris Meeke v roku 2009. Ktorý jazdec usadne za volant Peugeotu 207 S2000 túto sezónu ešte nie je jasné, hovorí sa len o tom, že Kronos Racing je v kontakte s viacerými pilotmi.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri