Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Miki Čambal si vychutnával kopec v Čiernom Balogu

Thursday, 11. 07. 2024 - 14:45, Miroslav Majláth   

Miki Čambal si vychutnával kopec v Čiernom Balogu

Aktuálne druhý jazdec priebežného poradia kategórie I. MMSR pretekov automobilov do vrchu 2024, Miki Čambal bol jeden z jazdcov ktorý už na trati čiernom Balogu v minulosti jazdil.

 

T. Szabosi;jm1a4957.jpg

„Na trati v Čiernom Balogu som naposledy jazdil v roku 2008, čo je už strašne dávno. Musím povedať, že asfalt je perfektný, sú nové zvodidlá a príprava trate rovnako vyzerá skvele. Moje pocity sú super a verím tomu, že aj s českými kolegami zažijeme špičkový pretekársky víkend,“ zhodnotil Miki Čambal pri slávnostnom predstavovaní pretekárov v Brezne.

T. Szabosi;jm1a3452-3.jpg

A tak sa veru aj stalo, organizácia nikde neviazla, Miki jazdil výborné časy, ale aj jeho súperi sa nedali zahanbiť. Rozdiely boli neskutočne tesné a záležalo iba na jedinej drobnej chybičke a hneď sa poradie miešalo. Nakoniec Miki v sobotu vybojoval druhé miesto v triede 3a a rovnaké ocenenie dostal aj za miesto v skupine 3.

T. Szabosi;asf71890-1.jpg

„Kopec síce z minulosti poznám, ale myslím, že všetci sa ešte trochu hľadáme, predsa len sa tu nejazdilo desať rokov a trať je nesmierne rýchla. Tu stačí drobnosť, a všetko môže skončiť veľmi zle. V našej triede a skupine sú fakt tesné rozdiely, tak som rád, že mám druhé miesto,“ povedal Miki po sobotňajších pretekoch.

T. Szabosi;asf71899-1.jpg

V nedeľu sa síce preteky trochu naťahovali, pribúdali rôzne technické poruchy, výpadok elektriky, ale aj spadnutý strom na trať. S takýmito „drobnosťami“ však na pretekoch treba počítať, takže všetci spokojne čakali na svoj čas štartu. V prípade Mikiho sa podarilo všetko zvládnuť na jednotku s hviezdičkou, keďže súčet časov hovoril o víťazstve v triede 3a, ale aj v skupine 3 a navyše v kategórii I. bral Miki Čambal ocenenie aj za druhé miesto.

T. Szabosi;jm1a4962-1.jpg

„Na nedeľu sme urobili drobné zmeny na aute a zafungovalo to. Auto fungovalo neskutočne, doslova letelo po trati. Musím ale pochváliť aj organizáciu, všetko bolo super, takže ja domov odchádzam spokojný a šťastný. Vďaka patrí mojej rodine, partnerom RS Teamu a Braňovi Slobodovi za perfektnú prípravu auta,“ uzavrel Miki Čambal.

T. Szabosi;jm1a6545-2.jpg

S Mikim Čambalom a jeho vozidlom Hyundai i30 N TCR sa stretneme opäť o dva týždne na Pezinskej Babe.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri