Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Michele Mouton manažérkou FIA WRC

Thursday, 03. 02. 2011 - 17:49, Katarína Ďurecová   

Michele Mouton manažérkou FIA WRC

Michele Mouton bola menovaná manažérkou FIA majstrovstiev sveta v rally a vo svojej úlohe má byť zodpovedná za koordináciu všetkých aspektov majstrovstiev, čo zahrňuje napríklad aj otázku bezpečnosti, pravidiel a kalendára WRC. Má reprezentovať riadiaci orgán FIA na väčšine podujatí WRC, spolupracovať s konštruktérmi a s organizátormi jednotlivých podujatí a taktiež bude pokračovať vo svojej úlohe v skupine, ktorá má na starosti budúci vývoj rally.

„Je to veľmi vzrušujúca a možnosť a výzva, najmä v čase keď prezident FIA Jean Todt chce významne zdvihnúť povedomie o tomto športe a pozdvihnúť ho na vyššiu úroveň. Teším sa na prácu so všetkými osobami, ktoré sa nejako účastina WRC a verím tomu, že spoločne dokážeme do nášho úžasného športu vniesť novú dynamiku", vyjadrila sa pri príležitosti svojho menovania Michele Mouton.

motorsport.com;

Okrem jej úlohy manažérky FIA WRC, úlohy v budúcom vývoji WRC a pozície prezidentky Výboru pre ženy a motoršport, bude jej úlohou taktiež aj staranie sa o podporu nových a mladých talentov motoršportu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri