Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Citroen zrejme uvidíme vo WRC ešte dlhú dobu

Friday, 04. 02. 2011 - 09:21, Katarína Ďurecová   

Citroen zrejme uvidíme vo WRC ešte dlhú dobu

Olivier Quesnel hovorí, že Citroen je pripravený podpísať zmluvu o dlhodobom účinkovaní a zotrvaní vo WRC. Tak, ako zmluva Fordu, aj zmluva Citroenu s promotérom seriálu WRC totiž končí tento rok.

„Úprimne, hovorím, že máme nové auto a keďže máme v tíme Sébastiena Ogiera, tak si myslím, že ak Citroen ostane v rally najbližších desať rokov, tak nebudem prekvapený. Nemôžem to povedať oficiálne, ale myslím si, že Citroen ostane zapojený v rally. V jeden deň to prestane fungovať, v jeden deň prídu problémy, to je život, ale momentálne chce Citroen byť v rally dlhodobo. Okej, v jeden deň tomu tak nebude a stiahneme sa, ale ten čas rozhodne nie je teraz", vyjadril sa o budúcnosti Citroenu vo WRC Olivier Quesnel, pod ktorého vedením dokázal Citroen za tri roky získať maximum - 6 titulov.

www.nextgen-auto.com;

Citroen pôsobí vo WRC od roku 2003 až do teraz s jedinou výnimkou, ktorou bol rok 2006, kedy sa Citroen stiahol a venoval sa príprave Citroenu C4 WRC. Aj napriek tomu však dokázal Sébastien Loeb získať so Xarou WRC titul majstra sveta.

Tibor Szabosi;_m5m4195.jpg

Na rozdiel od Citroenu, Ford o svojej budúcnosti vo WRC ešte takto otvorene nehovorí. Šéf Fordu Motorsport Europe Gerard Quinn, sa ale ohľadne tejto témy vyjadril, že Ford sa začne riešiť túto záležitosť až na jeseň, z čoho vyplýva, že zrejme bude záležať aj na tom, aké výsledky bude nová Fiesta RS WRC dosahovať.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri