Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Michal Kosciuszko od Rally d'Italia Sardegna na Fieste

Tuesday, 28. 05. 2013 - 20:00, Zdenka Frývaldská   

Michal Kosciuszko od Rally d'Italia Sardegna na Fieste

Poľskému jazdcovi Michalovi Kosciuszkovi došla trpezlivosť. Po tom, čo nedokončil ani Rally Argentina, sa rozhodol pre ukončenie spolupráce s Motorsport Italia.

 

Vladislav Maschl;dsc-2964.jpg

Posledné tri podniky svetovej rally Michal Kosciuszko nedokončil. Dôvodom boli technické problémy, ktoré mu nedovolili prejaviť svoju bojovnosť. "Som jazdec, ktorý je zvyknutý na vysoký štandard. Snažím sa vždy dosiahnuť zamýšľaný cieľ, o čom hovorí aj úroveň, na ktorú som sa v jazdení dostal. Začiatok sezóny pre nás bolo technicky veľmi náročný a rád by som poďakoval Grupe Lotos, že prejavili s mojou situáciou pochopenie. Spoločne sme sa rozhodli zmeniť auto a začať spolupracovať s firmou M-Sport", informoval jazdec.

michalk.jpg

Keďže nová posádka M-Sport sa teraz musí pripraviť na zvyšok sezóny, znamená to aj jej neúčasť na blížiacej sa Rally Acropolis. S vozidlom Ford Fiesta RS WRC by sa mala predstaviť 20. - 23. júna na Rally d'Italia Sardegna.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri