Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hyundai otestoval i20 WRC

Tuesday, 28. 05. 2013 - 16:40, Zdenka Frývaldská   

Hyundai otestoval i20 WRC

Hyundai Motorsport má za sebou trojdňové testovanie nového vozidla i20 WRC na asfaltovej trati. S autom odjazdili 350 míľ.

 

hyundai2.jpg

"Naše vozidlo sme vyvíjali od januára v dielňach v Alzenau. Teraz bolo na čase preukázať teóriu v praxi a musím povedať, že vidieť našu i20 v akcii bol naozaj veľký emociálny zážitok", povedal šéf Hyundai, Michel Nandan. Francúzsky test bol však len začiatkom toho, čo čaká tím počas nasledujúcich mesiacov. Pred sebou majú 7-mesačný testovací program na rôznych povrchoch v rôznych častiach Európy, aby boli na január 2014 čo najlepšie pripravení.

hyundai-3.jpg

"Myslím, že máme dobrý základ, na ktorom môžeme stavať. Tímy našich pracovníkov rastú. Som hrdý na každého zamestnanca a rád by som im poďakoval za ich úsilie. Máme pred sebou ešte veľa práce, ale som presvedčený, že dosiahneme svoj ​​cieľ, dodal Nandan. K testovaciemu jazdcovi povedal len to, že to nie je žiaden z kórejských pretekárov, ktorí už na aute predtým jazdili.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri