Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

MELICO Racing v Prešove vyradila nefungujúca elektronika

Wednesday, 04. 05. 2011 - 08:51, Miroslav Majláth   

MELICO Racing v Prešove vyradila nefungujúca elektronika

Posádka Melico Racing Teamu, Jaroslav Melichárek - Richard Lasevič patrila na Rally Prešov medzi favoritov na absolútne víťazstvo. Ich Mitsubishi Lancer WRC05 však odmietol poslušnosť ihneď po výjazde zo servisnej zóny na začiatku súťaže.

Tibor Szabosi;co8c0066-1.jpg

Podujatie Rally Prešov síce oficiálne odštartovalo už v piatok, keď sa konalo aj predstavenie súťažných posádok na námestí v Prešove. „Naostro" však súťaž štartovala až v sobotu ráno prejazdom časovej kontroly umiestnenej na výjazde zo servisnej zóny. Posádka Melico Racing Teamu štartujúca s číslom 3 touto časovou kontrolou síce prešla bez problémov a smerovala ku štartu prvej rýchlostnej skúšky, avšak po zhruba kilometri musela odstaviť Mitsubishi pri krajnici a začať riešiť problém s nefungujúcou elektronikou súťažného špeciálu. Napriek veľkej snahe a telefonickej podpore mechanikov sa im nepodarilo auto primäť k poslušnosti. Neostalo nič iné ako vrátiť sa nazad do servisu a odovzdať jazdný výkaz.

Tibor Szabosi;co8c9764-1.jpg

O tom čo sa vlastne stalo nám porozprával Jaro Melichárek: „Ráno bolo všetko v poriadku, ale krátko po opustení servisu sme zistili, že auto nejde ani na prejazdový režim. Museli sme preto zastaviť a snažili sme sa zistiť čo sa deje. Bol to však nejaký problém v elektronike, ktorý sme na ceste nevedeli odstrániť a tak sme to museli bohužiaľ ukončiť."

Tibor Szabosi;co8c1156-2.jpg

Napriek faktu, že pre posádku Jaro Melichárek - Rišo Lasevič nedopadla Rally Prešov podľa predstáv, Melico Racing Team zásluhou druhej posádky Peter Jurečka - Matej Beťko, jazdiacej na vozidle Renault Clio RS, ktorá zvíťazila vo svojej triede 8, obsadil napokon štvrté miesto v súťaži tímov.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri