Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Melico Racing Team vyráža do Egeru + fotografie z testu

Wednesday, 30. 03. 2011 - 17:16, Miroslav Majláth   

Melico Racing Team vyráža do Egeru + fotografie z testu

Tímy, posádky, ale aj diváci už počítajú posledné hodiny do štartu úvodného podujatia slovenského šampionátu v rally. So štartovým číslom šesť budeme mať možnosť v Egeri sledovať výkon minuloročných Majstrov Slovenska v triede A8 a zároveň tretích absolútneho poradia Jaroslava Melicháreka so spolujazdcom Richardom Lasevičom.

melicoracing-b-30392-800x800.jpg

Rovnako ako v minuloročnej sezóne, aj v tej nadchádzajúcej stavila posádka Melico Racing Teamu na osvedčenú techniku z dielní anglického MML Sports - Mitsubishi Lancer WRC05. S týmto vozidlom sme mali možnosť sledovať výkony Jara s Rišom už v minulom roku.

Tibor Szabosi;co8c4755-2.jpg

Prečo vsadil tím na rovnaké vozidlo ako vlani, sme zisťovali u manažéra tímu Erika Melicháreka: „Sme si vedomí, že po vývojovej stránke už ide o trošku staršiu techniku a hlavne podvozkom za modernými vozidlami už trochu zaostáva, no aj napriek tomu, s týmto vozidlom, ale hlavne s jeho prípravou na jednotlivé súťaže sme boli maximálne spokojní. Navyše počas zimnej prestávky prešlo kompletnou prestavbou, takže by malo byť stále konkurencieschopné."

Tibor Szabosi;co8c4914.jpg

Pred odjazdom do Egeru na posádku čaká ešte test, pri ktorom je cieľom čo najlepšie nastaviť Mitsubishi na nadchádzajúcu súťaž. „Na test sa veľmi teším. V závodnom aute som nesedel od decembra, čo je dosť dlho. V prvom rade sa budem potrebovať trochu rozbehnúť, nastaviť podvozok a potom už vyrážame do Egeru. Nadchádzajúca sezóna bude poriadne ťažká a tak treba zabrať hneď od začiatku. Dúfam že sa nám bude dariť," dodal Jaroslav Melichárek.

Tibor Szabosi;co8c4883-2.jpg

Na posádku, rovnako ako na ich súperov v maďarskom meste Eger a jeho okolí čaká v priebehu dvoch dní zdolanie vyše 163 km rýchlostných skúšok. Ako sa s touto úlohou vysporiadajú sa dozvieme v nedeľu 3.apríla 2011 vo večerných hodinách.

Tibor Szabosi;co8c4884-3.jpg

Fotogaléria z testu



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri