Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Koči pokračuje na Rally Poland

Monday, 06. 07. 2015 - 09:13, Public relations   

Martin Koči pokračuje na Rally Poland

Martin Koči využije pravidlo takzvanej „Rally 2" umožňujúce v prípade nedokončenia etapy pokračovať v rally na nasledujúci deň s penalizáciou a v sobotu ráno odštartuje do druhej etapy druhej najstaršej rally sveta Rally Poland.

Posádka Peugeot Sport Slovensko Martin Koči s Lukášom Kostkom nedokončila včerajšiu, prvú etapu Rally Poland, keď po prejazde seriou rýchlych horizontov v závere piatej rýchlostnej skúšky skončil Ich Peugeot 208 T16 mimo trať. Rozsah poškodenia automobilu umožňoval Martinovi s Lukášom pokračovať, nasledoval však defekt ľavého predného kolesa, čo sa v cieli najdlhšieho meraného úseku premietlo do straty takmer šiestich minút. Piatková etapa bola bez možnosti servisu, čo sa v záujme bezpečnosti premietlo do rozhodnutia vedenia týmu - v etape bez vykonania nevyhnutných opráv nepokračovať.

bmb6654-edit.jpg

Po prvých štyroch rýchlostných skúškach patrila mladému Košičanov skvelá piata priečka priebežného hodnotenia Majstrovstiev sveta v rally WRC2 sedemdesiatej druhej edície Rally Poland. Práve v čase kolízie Martin reálne atakoval štvrté miesto úradujúceho juniorského majstra sveta Stephana Lefebvra, ktorého nakoniec postihol podobný osud, avšak s horším koncom - rozsah poškodenia neumožňuje Francúzovi v sobotu v rally pokračovať.

mkne0338-edit.jpg

Mechanici maďarského Tagai Racing Technology, ktorí pre Slovensko - Českú posádku francúzsky automobil servisujú, v predpísanom, trojhodinovom. limite pripravili Peugeot 208 T16 pre sobotňajšiu etapu pozostávajúcu z desiatich rýchlostných skúšok o celkovej dĺžke 129,29 kilometrov.

bmb6647-edit.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri