Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Koči po Rally Monte Carlo

Tuesday, 26. 01. 2016 - 10:58, Public relations   

Martin Koči po Rally Monte Carlo

V cieli slávnej a legendárnej Rallye Monte Carlo Martinovi Kočimu s Lukášom Kostkom patrila šiesta priečka kategórie WRC3.

Posádka košického týmu Styllex motorsport prakticky celú rally zápasila s likvidáciou časových strát získaných v dôsledku technických problémov. Hneď na prvej rýchlostnej skúške vo štvrtok večer, defekt predného pravého kolesa znamenal stratu viac ako troch minút a posledné, deviate miesto kategórie WRC3.

dsc-1785-edit-2.jpg

V sobotu na poludnie, keď už vďaka vyrovnaným výkonom Martinovi patrila tretia priečka svojej kategórie, postup zastavilo prasknuté nasávacie potrubie. V najdlhšej, 51 kilometrovej, rýchlostnej skúške Martin s Lukášom stratili ďalších sedem minút. Pokračovanie v súťaži za cenu narastajúcich časových strát umožnila provizórna oprava vykonaná posádkou. Porucha bola definitívne odstránená v nedeľu ráno v servise, ktorý sa presunul do prístavu v Monte Carlo.

dsc-2834-edit-2.jpg

Martin Koči sa v tohtoročnej sezóne zúčastní s automobilom Citroen DS3 R3T šesťdielneho seriálu Majstrovstiev sveta juniorov v rally, ktoré v máji zaháji portugalská rally. Štart v monackom kniežactve bol začiatkom plánovanej prípravy.

Styllex Motorsport



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri