Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

MARMA 33. Rally Rzeszow pred uzávierkou prihlášok

Saturday, 20. 07. 2024 - 10:33, Public relations   

MARMA 33. Rally Rzeszow pred uzávierkou prihlášok

Dve súťažné etapy a 11 rýchlostných skúšok čaká súťažné posádky na poľskej MARMA 33. Rally Rzeszow. Tohtoročná edícia sa uskutoční už o tri týždne, v dňoch 8.-10. augusta 2024 a je súčasťou kalendára Medzinárodných Majstrovstiev Slovenska v rally. Uzávierka prihlášok s redukovaným vkladom je už túto nedeľu!

T. Szabosi;asr65125-5.jpg

Slávnostné otvorenie súťaže sa uskutoční vo štvrtok 8.8. od 20. hodiny už štandardne na nádvorí nákupného centra Millenium Hall v Rzeszowe. Predchádzať mu bude testovacia rýchlostná skúška a to v čase 16-20 hod. Na piatkové popoludnie je naplánovaných 5 rýchlostných skúšok, medzi ktorými nechýba ani mestská superšpeciálka s dĺžkou 2,3 km, ktorá je divácky mimoriadne obľúbená. Sobotné dopoludnie bude patriť trom rýchlostným skúškam a popoludnie ďalším trom RS. Súťaž zakončí cieľový ceremoniál od 17. hodiny už tradične na hlavnom námestí Rynek.

Team;dx2-6512.jpg

Pri pohľade do oficiálneho harmonogramu je podľa dĺžky jednotlivých etáp zrejmé, že získané body z prvej etapy budú násobené koeficientom 4 a body z druhej etapy koeficientom 5, čo znamená možnosť získať obrovské množstvo bodov do celoročného hodnotenia. Súťaž je ale mimoriadne náročná svojou traťou, k čomu sa každoročne pridáva aj horúce letné počasie. Preto netreba podceniť prípravu posádky ani súťažného vozidla a nezabudnúť najmä na pitný režim!

Team;r5-0119.jpg

Prihlasovanie slovenských posádok prebieha cez webstránku www.sams-asn.sk. Uzávierka prihlášok s redukovaným vkladom je túto nedeľu 21.7. do polnoci a úplná uzávierka prihlášok v stredu 24.7.2024. Slovenský spoluorganizátor Auto klub Košice na svojej webstránke pl.rallye.sk zverejnil všetky potrebné dokumenty a tiež aj mapy rýchlostných skúšok.

Auto klub Košice



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri