Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Malcolm Wilson stále hľadá posily do tímu

Sunday, 25. 07. 2010 - 20:32, Katarína Ďurecová   

Malcolm Wilson stále hľadá posily do tímu

Šéf M-Sportu Malcom Wilson povedal, že aj napriek neúspešným rokovaniam Fordu so Sébastienom Ogierom, sa Ford nevzdáva a stále hľadá nových jazdcov do svojho tímu Ogier nakoniec uprednostnil pred Fordom svojho súčasného zamestnávateľa Citroen, s ktorým podpísal trojročnú zmluvu.

„V istom zmysle sme zase na začiatku. Budeme pokračovať v hľadaní možností ako posilniť náš tím a to na dlhšie obdobie. Je to pre nás sklamanie, ale nie je to koniec sveta. Pozrieme sa na ďalšie možnosti", komentoval Ogierove predĺženie zmluvy s Citroenom Malcolm Wilson.

Vladislav Maschl;img-2689-1.jpg

Wilson do tímu posily rozhodne potrebuje, pretože tento rok jazdci Citroenu porážajú jazdcov Fordu pravidelne. Už predtým Wilson naznačil, že sa mu veľmi páčil výkon PG-ho Anderssona v Bulharsku, takže je možné, že on je jednou zo spomínaných posíl. Je teda možné, že nás čakajú zaujímavé prestupy.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri