Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Malcolm Wilson chváli Sébastiena Loeba

Thursday, 07. 10. 2010 - 22:00, Katarína Ďurecová   

Malcolm Wilson chváli Sébastiena Loeba

Šéf M-Sportu Malcom Wilson skladá hold Sébastienovi Loebovi a tomu, čo Loeb vo svete rally dosiahol, ale zároveň verí, že jeho jazdci Mikko Hirvonen a Jari-Matti Latvala budú budúci rok pre Loeba oveľa väčšími súpermi.

„To, čo dokázal je veľmi špeciálne. Pre mňa je ale najpôsobivejší jeho rekord na asfalte. Titul je jedna vec ale to, že na asfalte nebol porazený od roku 2004 je úžasné. Vieme, že na šotoline môže byť porazený, ale na asfalte sa k nemu nikto nedokáže ani len priblížiť. Jeho schopnosti na asfalte sú proste mimoriadne", vyjadril sa na adresu sedemnásobného šampióna Malcolm Wilson.

Willy Weyens;loeb-02.jpg

Wilson pripustil, že Loebov ôsmy titul je veľmi reálnou možnosťou, ale v zápätí dodal, že Loeb to rozhodne nebude mať ľahké. „Pre Loeba je pozitívum, že má skúsenosti s tým, ako vyhrávať tituly. Nie je veľa ľudí, ktorí by boli spokojní s takým výsledkom, ako dosiahol on v Japonsku, ale on vedel, čo robí, pretože vie, ako sa vyhrávajú tituly, takže je možné, že v sezóne 2011 vyhrá znovu. Ale naši jazdci budú preňho viac než ťažkým súperom, tým som si absolútne istý. Na vývoj novej Fiesty kladieme veľký dôraz a tento rok som videl veľa dobrých výkonov a to najmä od Jariho-Mattiho. Mikko sa určite dostane späť do svojej starej formy a náš tím bude predstavovať veľmi silnú konkurenciu."

Copyright free;ford-fiesta-rs-wrc-5-1600x0w.jpg

Šéf motoršportového oddelenia Fordu pre Európu Gerard Quinn dodal: „Gratulujem Citroenu, Sébastienovi Loebovi a Danielovi Elenovi k zisku oboch titulov. Tešíme sa na ďalší boj medzi nami, ktorý sa odohrá budúci rok, kde už budeme mať našu novú Ford Fiestu RS WRC. Ale túto sezónu ešte ostáva absolvovať dve rally a my spravíme všetko preto, aby sme sezónu dokončili čo najlepšie."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri