Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kris Meeke: „Angažmán v Mini je pre mňa splneným snom“

Tuesday, 12. 10. 2010 - 18:35, Katarína Ďurecová   

Kris Meeke: „Angažmán v Mini je pre mňa splneným snom“

Kris Meeke, ktorý je zatiaľ jediný potvrdeným jazdcom Mini, sa už nemôže dočkať začiatku sezóny: „Nemôžem sa dočkať začiatku sezóny. Ak mám byť úprimný, je to pre mňa splnený sen, ale zatiaľ som ešte nemal čas, aby som si celú vec plne uvedomil."

Meeke testoval nového Mini Countrymana WRC minulý mesiac v Portugalsku, ale odmietol bližšie hovoriť o špecifikách auta: „Jedna z vecí, ktoré na mňa naozaj urobili dojem je to, akým spôsobom sa tím stará o tento projekt. To, že berú budúci rok ako rok, kedy sa bude auto vyvíjať je podľa mňa veľmi správne. Veľakrát sme videli tím prísť na Monte Carlo, alebo nejaké iný úvodný podnik šampionátu bez toho, aby hotový vývoj auta a potom celú sezónu strávili doháňaním konkurencie. Spraviť to našou cestou dáva zmysel - nepanikárime, testujeme, potom sa skúsime zúčastniť nejakej rally a potom budeme zase testovať. To je tá správna cesta", hovorí o budúcej sezóne Kris Meeke.

Luboš Kubele;498t0911.jpg

Meeke síce posledné dva roky patril k špičke IRC, ale vie, že WRC je proste iná liga: „IRC má určite svoju kvalitu, ale je fér povedať, že Mikko Hirvonen minulý rok na Monte Carle proste prišiel a vytrel podlahu so všetkými jazdcami IRC. WRC je špička nášho športu a tak budúci rok strávim najmä učením."

Copyright free;mini-wrc-high-front-3q.jpg

„Čokoľvek sa stane, bude to úžasná jazda s Mini a ja sa nemôžem dôčkať jej začiatku", uzatvára Meeke, ktorého tento týždeň čaká jeho posledná rally v IRC - Rally of Scotland.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri