Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Iné

Maestro mieri na Szilveszter Rallye

Wednesday, 26. 12. 2018 - 23:49, Peter Baran   

Maestro mieri na Szilveszter Rallye

Sezóna 2018 sa nezadržateľne blíži ku koncu, ale na záverečné bilancovanie ešte chýba povestná čerešnička na torte. Tou čerešničkou je aktuálne Szilveszter Rallye, ktorá odštartuje obhliadkami trate 27. decembra.

Tibor Szabosi

Takmer 53 kilometrov rýchlostných skúšok na Hungaroringu a v jeho bezprostrednom okolí, z toho dve nočné skúšky. To je nádielka, ktorú si pre jazdcov a ich techniku pripravili organizátori z Maďarska. SK DER Rally Team si pre divákov a fanúšikov rely pripravil absolútnu chuťovku. Maestro Jozef „Apú“ Béreš, skúsený Vojto Bačinský a Ford Sierra RS Cosworth. Na trať vyrazí táto trojica s číslom 185 v triede H10 Historic. Je pravdou, že Sierra si už čo to pamätá, ale rozhodne nepatrí do starého železa. A už vôbec nie, keď vyšla z dielne Bérešovcov.

Tibor Szabosi

Aké sú očakávania z jubilejného, dvadsiateho ročníka Szilveszter Rallye 2018? Jednoznačne dopriať čo najviac potešenia a zábavy divákom. To je to hlavné. Samozrejme, bude sa bojovať aj o čo najlepší výsledok. Zaujímavé bude sledovať, kam dokáže Apú s Vojtom dostať tento peklostroj. 198 súťažných posádok je predsa len nadštandard, na ktorý nie sme na Slovensku zvyknutí.

Tibor Szabosi

A na záver? Na záver Vás, drahí a verní fanúšikovia, SK DER Rally Team pozýva na definitívne ukončenie sezóny 2018. Príďte sa zabaviť, povzbudzovať a spáliť nejaké tie Vianočné kalórie. A hlavne nezabudnite: „NO BÉREŠ, NO FUN!“

Peter Baran

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri