Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Mads Ostberg absolvuje budúcu sezónu s Fordom Fiesta WRC

Tuesday, 16. 11. 2010 - 19:04, Katarína Ďurecová   

Mads Ostberg absolvuje budúcu sezónu s Fordom Fiesta WRC

O Nórovi Madsovi Ostbergovi sa hovorilo hlavne v súvislosti s potenciálnym miestom v tíme Mini, pre ktorých túto sezónu párkrát testoval. Nakoniec je však všetko inak a Ostberg a jeho hlavný sponzor Adapta sa dohodli s M-Sportom.

V dohode stojí, že Ostberg sa má s Fordom Fiesta WRC zúčastniť desiatich podujatí, počínajúc švédskou rally, s tým, že táto dohoda môže byť rozšírená až na trinásť podujatí, čo by znamenalo, že Ostberg absolvuje celú sezónu majstrovstiev sveta.

Radek Vojtěchovský;img-6056-2.jpg

„Je úžasné, že môžem privítať Madsa, Jonasa a tím Adapta v rodine M-Sportu pre rok 2011. Mads a Jonas sa veľmi dobre prispôsobili prostrediu v našom veľkom tíme už v Nemecku a s prichádzajúcimi novými pravidlami cítíme, že pre Madsa je dobré urobiť tento krok, vďaka ktorému sa môže ako jazdec ďalej vyvíjať", hovorí o pokračujúcej spolupráci s Ostbergom Malcolm Wilson. Ostberg totiž absolvoval s M-Sportom pripravovaným Fordom Fiesta S2000 nemeckú a francúzsku rally.

Vladislav Maschl;img-1467.jpg

„Užil som si šoférovanie Fiesty v Nemecku a vo Francúzsku a som rád, že som dostal možnosť jazdiť budúci rok s novou Fiestou. Viem, že budúci rok bude v šampionáte silná konkurencia, takže som šťastný, že sme dosiahli dohodu s Adaptou a M-Sportom. Nemám veľké skúsenosti s prácou s veľkým tímom ako je M-Sport, ale zdajú sa mi veľmi profesionálni a prívetiví. Som kvôli tejto dohode naozaj veľmi šťastný", povedal Mads Ostberg.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri