Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Solberg si platil Rally GB zo svojho a nevie čo bude v sezóne 2011

Tuesday, 16. 11. 2010 - 20:49, Katarína Ďurecová   

Solberg si platil Rally GB zo svojho a nevie čo bude v sezóne 2011

Petter Solberg priznal, že Rally Veľkej Británie si musel platiť zo svojho vrecka, keďže od sponzorov pre svoj súkromný tím nezohnal dostatok peňazí: „Poslednú rally a pol som si musel platiť zo svojho, takže to nie je ľahké. Veci sa proste dejú, keď ste v továrnom tíme, ale pokiaľ ste v súkromnom tíme, nič nie je jednoduché. Všetku prácu som odviedol ja a môj tím, takže teraz som proste zničený."

"Úprimne - nemám šajnu o tom, čo bude budúci rok. Mám jedného sponzora a nič iné, takže netuším, čo bude. Môžete jednať s veľmi veľa ľuďmi, ale pokiaľ sa niečo naozaj na 100% nedeje, tak si nemôžete byť istý. Som veľmi motivovaný: chcem pretekať a chcem bojovať, ale teraz musíme počkať na to, aby sme videli, čo sa stane", pokračoval tretí muž tohtoročných majstrovstiev sveta Petter Solberg.

Radek Vojtěchovský;img-6179-3.jpg

„Úprimne povedané, nemôžeme už byť lepší, ako tento rok. Tím pracoval naplno celý rok a ak si ľudia myslia, že je jednoduché len dostať auto a potom jazdiť rýchlo, tak verte, že to jednoduché nie je. V pozadí sa odohráva veľmi veľa práce a všetci sme tak veľmi šťastní s pódiových umiestnení, ktoré sme vo WRC tento rok získali. Druhé alebo tretie miesto, je to jedno, pokiaľ ste na pódiu", vraví Petter Solberg a pokračuje o tom, ako vedenie súkromného tímu vplýva na jeho rodinu: „Ak mám pravdu povedať, v posledných dvoch rokoch som svoju ženu a syna nevidel veľmi často, pretože som stále lietal na stretnutia zo sponzormi, testy a samotné rally. Takže možno môžem byť šťastný, že som stále ženatý! Našťastie máme všetci rovnakú vášeň."

Vladislav Maschl;img-7452.jpg

Na Rally Veľkej Británie bol Solberg nakoniec veľmi šťastný aj z toho, že obsadil druhé miesto a na víťaza Sébastiena Loeba stratil iba necelých 20 sekúnd: „Som veľmi šťastný, pretože to bola ťažká a dlhá cesta dostať sa späť na vrchol. Boli sme veľmi rýchli na každej rally, ale ako súkromný tím to máme veľmi ťažké, to mi verte", povedal po sezóne Solberg, ktorému víťazstvo priali asi všetci. Dokonca aj šéf Citroenu Olivier Quesnel.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri