Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Luc Alphand si pri páde z motocykla zlomil chrbticu!

Monday, 29. 06. 2009 - 17:47, Andrej Haverda   

Luc Alphand si pri páde z motocykla zlomil chrbticu!Bývalý víťaz Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní a známy motoristický dobrodruh Luc Alphand utrpel vážne zranenia pri páde na pretekoch terénnych motocyklov. Štyridsaťtriročný Francúz si podľa informácií jeho agenta spôsobil v nedeľu na rallye súťaži Rand’Auvergne zlomeninu stavcov chrbtice a bude potrebovať operáciu. Podrobí sa jej už v pondelok v Clermont Ferrand.
                                                                                                       

„Pokiaľ mám presné informácie, Luc nestratil vedomie. Nehrozí poškodenie mozgu. Myslíme si, že je to zlomená chrbtica. Psychicky bude pre neho určite ťažké vyrovnať sa s tým, že sa istý čas nebude môcť pohybovať. Je z toho sklesnutý, ale môže byť šťastný, že sa to neskončilo horšie. Fyzicky je na tom výborne, to mu pomôže pri liečbe,“ povedal Alphandov manažér Philippe Poincioux pre agentúru AFP.
                                                                                                      

Alphand získal veľký krištáľový glóbus za celkové prvenstvo v Svetovom pohári alpských lyžiarov v roku 1997. Vrcholom jeho motoristickej kariéry bol absolútny triumf na Rallye Dakar v roku 2006.

Zdroj: SITA






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri