Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Loix chce byť v Maďarsku rýchlejší ako na Barum Rally

Friday, 02. 09. 2011 - 19:58, Katarína Ďurecová   

Loix chce byť v Maďarsku rýchlejší ako na Barum Rally

Freddy Loix predviedol na Barum Czech Rally Zlín výborný výkon a zaslúžene mu v cieli patrilo druhé miesto, keď skončil len zhruba sekundu za víťazom Janom Kopeckým. Loix bol zo svojim výkonom právom spokojný a dúfa, že naň dokáže nadviazať i na Canon Mecsek Rallye.

„Na štarte v Zlíne mi trošku chýbal rytmus, moja predchádzajúcou rally bola totiž Geko Ypres Rally, ktorá sa odohrala na konci júna. Prvé štyri rýchlostné skúšky som hľadal to správne nastavenie, potom som začal byť sebavedomý a predviedol som dobrý výkon. Maďarsko pre mňa bude nové, ale už som v pretekárskom rytme, takže si myslím, že tam môžem byť celkom dobrý", hovorí o pred pár dňami skončenej Barum Rally a o najbližšom podujatí IRC, ktoré sa uskutoční v Maďarsku Freddy Loix.

Katarína Ďurecová;img-2942-4.jpg

Loix je momentálne v celkovom poradí IRC tretí a na lídra Juha Hänninena, ktorý túto rally vynecháva, stráca len 10 bodov. Nečudo, že teda poškuľuje po titule: „Pretože sa nezúčastním všetkých podujatí, je pre mňa veľmi dôležité vyhrať namiesto toho ako byť druhý. V Maďarsku sa musím pokúsiť byť ešte rýchlejší", dodáva na záver Fast Freddy.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri