Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Loeb a Hyundai!?!

Wednesday, 12. 12. 2018 - 14:30, Ľuboš Kašický   

Loeb a Hyundai!?!

Zahraničné zdroje dnes uvádzajú, že vo štvrtok má Hyundai oznámiť podpísanie zmluvy so Sebastienom Loebom pre svetový rely šampionát!

 

Prekvapivá správa len pred chvíľou prebehla svetovými médiami. Deväťnásobný majster sveta Sebastien Loeb totiž po odchode Peugeotu z WRX sa prvýkrát za posledných dvadsať rokov dostal do situácie, že na sezónu nemal zatiaľ podpísanú profesionálnu zmluvu. Niečo sa už začalo šuškať o jeho jednaní s Malcolmom Wilsonom, no teraz to vyzerá na Hyundai!

Copyright manufacturer;2078904-ysjw2darj3.jpg

Podľa zatiaľ dostupných správ by ešte v Monte Carle mali za Hyundai Motorsport nastúpiť Neuville, Sordo a Mikkelsen. Loeb zatiaľ absolvuje svoj ďalší pokus o víťazstvo na dakarskej rely. Potom by však mal byť dostupný pre Hyundai. Zahraničné médiá síce hlásia, že Loeb bude štartovať vo WRC, no nikto nateraz ešte nevie povedať na koľkých súťažiach. Hyundai má navyše svoju i20-ku aj vo WRX, kde ju používa Gronholmov GRX Taneco Team. Možno cesta povedie aj sem. Nuž, musíme si počkať na oficiálne vyjadrenie tímu Hyundai Motorsport.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri