Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Latvala je rád, že rally nie je ako olympiáda

Saturday, 23. 04. 2011 - 14:41, Katarína Ďurecová   

Latvala je rád, že rally nie je ako olympiáda

Jari-Matti Latvala priznáva, že bol po prehre s Ogierom veľmi nešťastný, ale nakoniec sa aj na túto prehru dokáže dívať s nadhľadom.

„Kvôli tomu, že som dokázal zajazdiť na rýchlostných skúškach pred Power Stage veľmi rýchle časy, neboli moje pneumatiky už veľmi dobré. Ľavá predná pneumatika už bola veľmi zničená a celkovo boli pneumatiky na limite. Mali sme len jednu rezervu, rovnako ako jazdci Citroenu. Veľmi som na to tlačil, ale spravil som jednu menšiu chybu a tým som prehral. Aj napriek tomu to ale bola jedna z mojich najlepších rally. Nie ale úplne najlepšia - pamätám si, že na Sardínii 2008 som vyhral aj napriek tomu, že som štartoval z prvého miesta - to bola moja najlepšia rally", hovorí Jari-Matti Latvala.

Ford;21388-1.jpg

I napriek sklamaniu sa vždy optimistický Latvala dokáže na celú situáciu dívať s nadhľadom a dodáva: „Dobré ale je, že sa nejedná o olympijské hry, hneď nás čakajú ďalšie súťaže. Predstavte si, že by som prehral o taký kúsok a potom musel čakať ďalšie štyri roky!"



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri