Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Latvala: Hirvonen sa vráti naspäť do formy

Wednesday, 24. 11. 2010 - 19:46, Katarína Ďurecová   

Latvala: Hirvonen sa vráti naspäť do formy

Jari-Matti Latvala nemá pochybnosti o tom, že jeho tímový kolega Mikko Hirvonen sa vráti späť do svojej starej dobrej formy z roku 2009. Pre Hirvonena bol toto zrejme jeden z najťažších rokov jeho kariéry, pretože okrem jedného víťazstva sa mu absolútne nedarilo a pre porovnanie jeho posledných dvoch sezón - v roku 2009 stratil na majstra sveta Sébastiena Loeba len jeden bod, tento rok to bolo bodov 150.

„Pre Mikka to bol ťažký rok. Viem, ako sa asi cíti, tiež som si tým prešiel. Ale viem, že sa vráti naspäť. Pre Mikka to bol veľmi frustrujúci rok, po tom čom minulý rok prehral o bod v boji o titul. Auto nebolo vždy perfektné a spravil aj nejaké chyby: vo Fínsku to bola veľká havária, ale to musí hodiť za hlavu. Pozrite sa na jeho časy z tretieho dňa vo Walese, boli veľmi dobré, bolo to ako keby sa starý Mikko vracal. Osobne si myslím, že budúci rok bude určite späť vo svojej starej forme", hovorí o Mikkovi Hirvonenovi jeho krajan a tímový kolega Jari-Matti Latvala.

Vladislav Maschl;img-1327.jpg

K téme Mikko Hirvovnen sa vyjadril aj Malcolm Wilson, ktorý viac-menej s názormi Jariho-Mattiho Latvalu súhlasí: „Sobota a nedeľa vo Walese boli v podaní Mikka veľmi dobré. Vedel, čo má urobiť a urobil to. Mikko Hirvonen sa vracia, som o tom presvedčený. V súčasnosti nemôže konkurovať Loebovi a Jarimu-Mattimu, ale aj to príde. Dobré je to, že po skončení sezóny bude veľakrát sedieť za volantom a aj to, že začíname vo Švédsku, kde sme tradične silní."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri