Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Latvala chce v Austrálii vyhrať

Wednesday, 07. 09. 2011 - 18:23, Katarína Ďurecová   

Latvala chce v Austrálii vyhrať

Jari-Matti Latvala sa pred austrálskou rally vyjadril, že na miestnych tratiach bude schopný pre tím Ford, ktorý naposledy osemkrát v rade podľahol tímu Citroen, konečne získať víťazstvo. Kým posledné víťazstvo Fordu prišlo na úvodnom podujatí sezóny vo Švédsku, posledná výhra Latvalu sa datuje do Fínska 2010.

„Mám rád rýchle šotolinové rally a chcem bojovať o víťazstvo. Tento rok sme zažili frustrujúce časy, pretože sme niektoré rally prehrali veľmi tesne, ale vieme, že Fiesta RS WRC je konkurencieschopná a verím tomu, že sa už konečne všetko otočí. Austrália je perfektné miesto na nový začiatok", vyjadril sa optimisticky Jari-Matti Latvala. Pravdou však je, že z tímu Ford tento rok počuť podobné vyhlásenia pred každou rally..

Ford;21781.jpg

Latvala sa taktiež vyjadril k faktu, že austrálska rally sa ide v novej lokalite: „Príprava na rally musí byť trošku odlišná. Po zoznamovacích jazdách si sadneme a poriadne sa pozrieme na videá z prejdených rýchlostných skúšok. Pokiaľ som na danej trati v minulosti už niekoľkokrát jazdil, tak mám trate zafixované v pamäti, takže sa z pozerania videí nič nového o tratiach nenaučím. Ale pri nových tratiach to pomáha pri procese porozumenia ich charakteristike", prezrádza Fín.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri