Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Iné

LAMA Racing ukončí sezónu spoločne so Zaneti Motorsport

Wednesday, 26. 12. 2018 - 22:06, Peter Baran   

LAMA Racing ukončí sezónu spoločne so Zaneti Motorsport

Klasika, ktorá je takou malou povinnou bodkou za sezónou. Jubilejný, už dvadsiaty ročník, prilákal viac ako dve stovky posádok zo siedmych krajín sveta. Silná konkurencia, neskutočná atmosféra a zázemie Hungaroringu. To je Szilveszter Rallye.

Tibor Szabosi

A to všetko si na vlastnej koži chce vyskúšať aj Braňo Mičko, jazdiaci pod vlajkou LAMA Racing. Po ukončení úspešnej kopcovej sezóny sa Braňo nechal opantať čarom rely súťaží. Mitsubishi Lancer Evolution IX, ktoré mu výborne slúži celú sezónu, je po Mikulášskej Rally pripravené zabojovať v Maďarsku. Zaujímavá je osoba, ktorá si sadne na miesto navigátora. Ivan Mutňanský, majiteľ Zaneti Motorsport a zároveň aj aktívny jazdec, sa nechal nahovoriť na čítanie rozpisu. V zákulisí sa šepká, že ide o stávku. Chalani si majú miesta meniť a otázka je, kto sa bude viac báť. Či je to ozaj tak, či sa plánuje nová spolupráca, alebo je to len zábava, to ukáže čas.

Tibor Szabosi

Nech to je tak či onak, ľahké to mať nebudú. Aj keď všetko nasvedčuje tomu, že tohtoročné podujatie bude bez snehu, atraktivitu a náročnosť mu to určite neberie. Takmer 53 „ostrých“ kilometrov, rozdelených na šesť úsekov, preverí pripravenosť posádok ozaj dôkladne. Usporiadatelia pridali dve nočné rýchlostné skúšky, ktoré súťažiaci absolvujú 28. decembra. Nasledujúci deň sa postavia na štart štyroch meraných úsekov, ktoré sú situované priamo na Hungaroringu, alebo v jeho tesnej blízkosti. Koniec pretekov a vyhlásenie výsledkov je plánované okolo 16-tej hodiny 29. decembra.

Tibor Szabosi

A aké sú ambície LAMA Racing a Zaneti Motorsport? Braňa Mička a Ivana Mutňanského? Zabaviť sa, tešiť divákov a dať tak bodku za skvelou sezónou oboch tímov. Ak nemáte plán na tieto decembrové dni, určite navštívte Hungaroring. A ak plán máte, zmeňte ho. Szilveszter Rallye určite stojí za to.

Peter Baran



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri