Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Lahôdka na Slovakia Ringu

Monday, 25. 07. 2011 - 15:17, Daniel Mandzi   

Lahôdka na Slovakia Ringu

Po minuloročnom premiérovom usporiadaní Veľkej ceny Slovenskej republiky preteky cestných automobilov na okruhu Slovakia Ring na ňom toto podujatie uvidíte aj tento rok v dňoch 19.-21. augusta. Ak ste pred rokom boli tak ako prezident Slovenskej republiky Ivan Gašparovič, či známe osobnosti spoločenského, kultúrneho a športového života  medzi 14 000 návštevníkmi, ktorí si Veľkú cenu nenechali ujsť, určite vás nadchla atmosféra a mnoho známych jazdcov. Tento rok sa však okrem preteku Zóna strednej Európy, Majstrovstvá Slovenskej republiky, Majstrovstvá Českej republiky a Majstrovstvá Poľskej republiky môžete tešiť na skutočnú lahôdku, pretek GT3. 

fryb1807-medium-1.jpg

FIA GT3 European Championship je šampionát športových vozidiel súčasnosti, ktoré majú povolené základné úpravy oproti sériovým  modelom, vďaka čomu sú ich výkony vyrovnané a samotné preteky bývajú divácky veľmi zaujímavé. Medzi značkami áut ktoré máte v pretekoch možnosť vidieť, svietia Lamborghini, Aston Martin, Ferrari, Mercedes či Porsche. Tento šampionát je vyhradený pre stredne skúsených jazdcov a celkovo sa hodnotí najlepší jazdec a najlepší team. Najlepší jazdec dostane 150,000 eur a až 40 sád pneumatík Michelin, ako aj postup do kategórie FIA GT1 World Championship 2012.

Martin Franěk;7w6a2258.jpg

Štartovné pole tvorí okolo 30 áut, za sezónu sa jazdí 12 pretekov, z toho 2 na Slovakia Ringu.

Martin Franěk;ba8f7541.jpg

Ak sme vás dostatočne navnadili, vyhraďte si víkend od 19.-21. augusta a určite sa skvele zabavíte nielen pohľadom na adrenalínové výkony jazdcov, ale odviazať sa budete môcť aj počas sprievodného programu s množstvom atrakcií. Pripravená bude adrenalínová a akčná zóna zábavy pre nadšencov, interaktívna zóna pre deti, relaxačná zóna pre dámy, možnosť využitia wellnessu a kempu v neďalekom Aquaparku, kam sa pohodlne dostanete kyvadlovou dopravou a mnohé iné atrakcie.

Martin Franěk;7w6a0527.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri