Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Kvalifikáciu v Španielsku ovládli bez problémov suverénne Mercedesy

Saturday, 10. 05. 2014 - 16:00, Peter Žila   

Kvalifikáciu v Španielsku ovládli bez problémov suverénne Mercedesy

Nemecký tím neustále potvrdzuje svoju dominanciu

 

 

Na okruhu Catalunya pri Barcelone dnes Lewis Hamilton už po štvrtý raz za sebou v tejto sezóne získal pole position, vedľa neho sa postaví na štart zajtrajšej Grand Prix jeho kolega Nico Rosberg. Z tretej pozície odštartuje Daniel Ricciardo (Red Bull) a tiež pekné štvrté miesto sa „ušlo" aj Valtterimu Bottasovi (Williams).

1.jpeg

Povzbudzujúco pôsobí aj pre tím Lotus piate miesto Romaina Grosjeana, naopak vrásky tomuto anglickému tímu narobil Pastor Maldonado, keď ešte v prvej časti kvalifikácie „poslal" svoj monopost po šmyku do betónového múrika španielskeho okruhu a tak boli vyvesené aj prvé červené vlajky. O druhé sa „postaral" v záverečnej časti Sebastian Vettel, ktorého monopost ostal nehybne stáť na trati kvôli technickým problémom.

2-2.png

Zajtrajšie preteky na domácej pôde si bude určite užívať „rodák z Ovieda" Fernando Alonso na Ferrari, podporovaný veľkým množstvom svojich fanúšikov. Štart je o 14:00.

3.jpeg

qual-2.png

TIP: Kde a ako sledovať tréningy, kvalifikácie a preteky F1 2014? TU!

Foto: TU!



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri