Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Kubica je vraj už mimo hru!!!

Saturday, 16. 12. 2017 - 09:09, Ľuboš Kašický   

Kubica je vraj už mimo hru!!!

V piatok sme celý deň čakali na avizované rozhodnutie ohľadom miesta druhého kokpitu v tíme Williams. Nedočkali sme sa. Rozhodnutie padne v januári!


Rôzne zdroje nám neustále podsúvajú rôzne „zaručené" informácie a je ťažké niečomu naozaj uveriť. Každopádne nateraz je isté len to, že v tomto roku rozhodnutie nepadne. Aspoň tak to tvrdia oficiálne zdroje z tímy Williams.

wipic.jpg

Vo štvrtok narýchlo do Grove cestoval Robert Kubica a jeho otec Artur Kubica sa pre poľské média vyjadril, že stále bojujú o miesto a nič nie je stratené. Že peniaze nie sú najdôležitejšou vecou a Robert môže ponúknuť navyše skúsenosti a silný marketing. Artur Kubica tiež spochybnil informácie o pätnásťmiliónovom kufríku z Ruska a považuje ich za poriadne nadsadené.

wi05-4.jpg

Na druhej strane však do tejto situácie prilial svoj názor aj Felipe Massa, ktorý jednoznačne tvrdí, že najdôležitejším faktorom v hre o miesto vo Williamse sú peniaze.

re-sirotkin.jpg

V piatok zasa zvyčajne dobre informované britské zdroje vypustili do sveta správu, že Poliak je už mimo hru a teraz sa dojednávajú detaily so Sergejom Sirotkinom. Pre toho vraj vravia nielen sponzorské zdroje, ale aj skutočnosť, že na testoch v Abu Dhabi bol presvedčivejší (rýchlejší), ako Kubica.

wi03-5.jpg

A naši britskí kolegovia idú ešte ďalej. Tvrdia, že do hry sa vrátil aj Daniil Kvyat, ktorý síce má menšie šance, ako Sirotkin, ale je veľmi reálny na miesto náhradného tretieho a testovacieho pilota, respektíve ak by sa so Sirotkinom Williams nedohodol, tak ruský kufrík by zafungoval aj v prípade Kvyata. Prečo? Lebo vraj za tým všetkým sú ruské záujmy a ruské peniaze. Nuž, tieto indície síce jasne podsúvajú možný výsledok, no najrozumnejšie asi bude počkať si do januára a zatiaľ toto všetko brať stále s rezervou.

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri