Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kubica chce v budúcej sezóne jazdiť v TOP aute

Tuesday, 15. 10. 2013 - 11:45, Zdenka Frývaldská   

Kubica chce v budúcej sezóne jazdiť v TOP aute

Najbližšie týždne a mesiace sa bude v rally tímoch rozhodovať o výbere vhodných súťažných posádok. Do rýchleho auta by rád usadol aj Robert Kubica.

 

Martin Trenkler;rb-5614.jpg

"Budem čakať na vhodnú príležitosť. Ak sa nenaskytne, vrátim sa na okruhy", oznámil poľský jazdec Robert Kubica. Bývalý pilot F1, ktorý sa v tomto roku zviezol na viacerých podujatiach ERC i WRC s vozidlom Citroen DS3 RRC, by sa rád posunul ďalej. Podľa jeho slov zostane v rally len v tom prípade, že jeho program bude obsahovať veľa kvalitných podujatí a s častým testovaním, čo by mu pomohlo ďalej sa vyvíjať a zlepšovať. "Myslím si, že niektoré súťaže som zajazdil veľmi dobre a mám šancu ešte sa zlepšiť. Je predo mnou však dlhá cesta", dodal Kubica.

Martin Trenkler;rb-6069.jpg

Rýchlosť Poliaka potvrdil aj Malcolm Wilson, šéf M-Sport. "S Robertom rokujeme, ale nie je jediný. Vieme však, že je rýchly a ešte stále vie zrýchliť". Autosport potvrdil, že Robert Kubica by sa mal na Rally GB predstaviť vo vozidle Citroen DS3 WRC, no to len v tom prípade, že na Catalunya Rally potvrdí zisk titulu vo WRC2.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri