Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Kto sa stane kráľom na Troch kráľov?

Wednesday, 12. 12. 2012 - 10:14, Daniel Mandzi   

Kto sa stane kráľom na Troch kráľov?

Zimerman, Semerád, Greguška, Svoboda, alebo niekto iný?

10. jubilejný ročník sľubuje fantastické súboje nielen v "dvojkolkách" ale aj v Divízii 4x4. Na štarte totiž uvidíme niekoľko násobného víťaza Autoslidu a aktuálne kráľa Autoslidu J. Zimermana, ale určite to nebude mať ľahké v podobe hlavne J. Semeráda (foto) čo je určite veľká osobnosť československej rally. Samozrejme ani M. Svoboda, ktorý na poslednom ročníku obsadil druhé miesto nebude chceť dať svoju kožu zadarmo.

Tibor Szabosi;co8c0957-6.jpg

Ďaľším do tohto rébusu je pravidelný účastník ME v autocrosse Ľ. Greguška. Ten má za sebou opäť úspešnú sezónu v ktorej obsadil v európskom šampionáte krásne 7. miesto. Už táto štvorica sľubuje výborné súboje a srdcový výkon môžeme očákavať aj od ďaľšieho víťaza Autoslidu maďara Zoltána Simona. Ak sa ešte podarí dostať na štart Jožkovi Bérešovi tak opäť ako minulý rok bude vôbec boj o finále veľmi veľmi dramatický. Veď do posledného finále sa nepodarilo prebojovať ani víťazovi ročníka 2011 M. Pospíchalovi pred bránami finále zostali aj J. Béreš a M. Semerád tento rok to môže byť všetko úplne inak. O tom kto sa stane kráľom Autoslidu sa dozvieme na Troch kráľov. Takže ak vieš už teraz že v Žarnovici chýbať nebudeš kúp si zvýhodnené vstupenky na ticketportále alebo urob radosť svojmu blízkemu a daruj im vstupenku počas blížiacich sa Vianoc.

Tibor Szabosi;co8c9930-6.jpg

Viac info: www.autoslide.sk



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri