Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kto ostane v M-Sporte? Evans alebo Tänak?

Wednesday, 04. 11. 2015 - 12:36, Katarína Ďurecová   

Kto ostane v M-Sporte? Evans alebo Tänak?

Malcom Wilson pre britský Autosport potvrdil, že jeden z dvojice súčasných jazdcov M-Sportu nemá pre budúcu sezónu nič isté a o ich osude sa rozhodne na základe ich výkonu na Wales Rally GB.

„Nemajú nič garantované. Obom som im povedal, že o ich budúcnosti sa porozprávame po ďalšej rally. Je tu i možnosť príchodu ďalších jazdcov na trh a tak nebudem podpisovať zmluvy pred tým, ako musím," hovorí Wilson, ktorý na priamu otázku, či Evans a Tänak budú o svoju budúcnosť bojovať na Walles Rally GB odpovedal nasledovne: „Áno, je to krutá realita, ale tak to je."

M-Sport;140419-evans06ita2015sv140.jpg

Wilson zároveň priznáva, že príliš veľa nevýrazných výkonov v podaní oboch jazdcov ho v tejto sezóne frustrovalo: „Musia proste nájsť cestu ako sa zaťať a zistiť ako prežiť ťažké okamihy. Obaja mali dosť možností a neviem, či sa z nich dokážu poučiť a posunúť sa ďalej. Musia proste nájsť cestu ako hodiť všetky problémy za hlavu a robiť si svoju prácu."

Tänakov komentár k jeho budúcnosti nájdete v tomto článku.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri