Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

KTM X-Bow Battle opäť u nás

Thursday, 23. 07. 2015 - 11:22, Public relations   

KTM X-Bow Battle opäť u nás

Pretekársky okruh SLOVAKIA RING už tento piatok a sobotu privíta stále populárnejší seriál vozidiel KTM X-Bow Battle 2015. V súčasnosti najpočetnejšie obsadená značková séria v Európe postavila na štart v ostatnom kole šesťdielneho seriálu až 39 automobilov KTM X-Bow.

Počas dvoch dní čaká na pretekárov „BATTLE SPRINT" a tiež možnosť zbierania ďalších bodov do hodnotenia „ROOKIE CHALLENGE". Napínavé a vyrovnané súboje týchto výborne ovládateľných, zábavných a rýchlych kapotovaných formúl sa páčili divákom svetoznámych okruhov na starom kontinente: po Barcelone, Panonniaringu, Red Bull Ringu a Nürburgringu potešia oko motoristických fanúšikov aj na SLOVAKIA RINGU pri Orechovej Potôni. Kto tieto preteky videl u nás už v minulých rokoch (2010 - 2014), dá nám za pravdu, že vždy sa bolo na čo pozerať.

heinik-slovakiaring-1-2014.jpg

Okrem ostrých jázd si však môže jazdu na KTM X-Bow vyskúšať prakticky každý. Tento seriál má v časovom harmonograme vyhradené aj minimálne šesť 30- minútových voľných tréningov určených pre amatérov bez licencie, auto vám radi zapožičajú. Ak sa vám to zapáči, tak sa môžete prihlásiť do dvoch 30-minútových jázd pravidelnosti. Pre jazdcov s medzinárodnou licenciou D sú určené kategórie BATTLE-ENDURANCE a BATTLE-SPRINT.

KTM X-Bow Cup 2015 privítame na SLOVAKIA RINGU v piatok 24. a v sobotu 25. júla.

pulk-slovakiaring-1-2014.jpg

ktm-004-jk4-7452.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri