Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Kostka na Lužičkách so štartovným číslom 1

Monday, 22. 04. 2013 - 17:20, Zdenka Frývaldská   

Kostka na Lužičkách so štartovným číslom 1

Už len pár dní ostáva do štartu XVI. Galaxy GRS Rally Lužické Hory. Ako prvý vyštartuje Tomáš Kostka na Forde Fiesta WRC.

 

luzicky.jpg

Najbližšia sobota je určená na pokračovanie Timeseal Majstrovstiev ČR v sprintrally, tentoraz na severe Českej republiky. Organizátori zverejnili po zozname prihlásených aj zoznam so štartovnými číslami, ktorý predpovedá zaujímavé súboje o najvyššie priečky. S číslom 1 sa predstaví dvojica Tomáš Kostka - Miroslav Houšť na Forde Fiesta WRC, s číslom 2 ďalšie WRC, tentokrát Citroen Xsara, šoférovaný Romanom Odložilíkom so spolujazdcom Martinom Turečkom a s číslom 3 aj nemecká posádka Matthias Kahle - Christian Doerr na Škode Octavia WRC. "Naháňať" ich budú aj ďalšie dve S2000-ky, v ktorých budú sedieť Esapekka Lappi s Jannem Fermom a Jan Sýkora s Martinou Škardovou. V zozname sa nachádza dokopy 6 vozidiel špecifikácie WRC, 5 vozidiel špecifikácie S2000 a až 11 vozidiel Mitsubishi. Celý zoznam je dostupný na stránke organizátora.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri