Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing do Lubeníku s nezmenenou posádkou

Wednesday, 06. 07. 2011 - 09:35, Miroslav Majláth   

KL Racing do Lubeníku s nezmenenou posádkou

Rovnako ako na poslednej súťaži, aj na tej nadchádzajúcej v Lubeníku, sa KL Racing predstaví v nezmenenej zostave. Súťažnú posádku bude tvoriť dvojica Lukasz Markowski - Maciej Machela a vozidlo Citroën C2 R2 Max.


Jozef Pisch;1t1u4477-2.jpg

Žilinský KL Racing sa po svojom nedávnom vzniku zapojil do bojov o slovenské majstrovské body v rally až od druhej súťaže tohtoročnej sezóny. Už na prvej súťaži, čiže v Prešove poriadne šokoval, keď sa pod hlavičkou tímu do vozidla Škoda Fabia S2000 posadil bývalý juniorský majster sveta, Švéd Patrik Sandell navigovaný Staffanom Parmanderom. Na súťaži v Topoľčanoch KL Racing reprezentovala poľská dvojica Lukasz Markowski - Maciej Machela jazdiaca na vozidle Citroën C2 R2 Max. Na rýchlych a náročných tratiach v okolí Topoľčian si posádka nepočínala zle, veď v konkurencii podstatne silnejších vozidiel dojazdila na celkovom pätnástom mieste, pričom v triede 6 vybojovala striebornú priečku. Ako sa bude dariť posádke, ale aj tímu KL Racing v rámci Beti Racing 3. Rally Lubeník sa dozvieme už počas nadchádzajúcej soboty.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri