Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kimi Raikkonen do Renaultu F1 nepôjde

Wednesday, 06. 10. 2010 - 20:41, Katarína Ďurecová   

Kimi Raikkonen do Renaultu F1 nepôjde

Kimi Raikkonen dnes vyhlásil, že v Renaulte budúci rok rozhodne nebude, čo de facto znamená, že sa budúci rok do formuly 1 nevráti, pretože to bolo jediné reálne miesto, ktoré by pre budúci rok vo formule 1 mohol dostať. Jeho budúcnosť vo WRC vyzerá teda opäť o niečo reálnejšie.

Raikkonen je zo správania sa Renaultu a najmä jeho šéfa Erica Boulliera dosť sklamaný, pretože podľa vlastných slov Kimi nikdy Renault seriózne nezvažoval a jeho manažér bol v kontakte s Renaultom len raz a k jednaniu o možnej zmluve Raikkonena s Renaultom vlastne nikdy nedošlo: „Som veľmi sklamaný z toho, ako využili moje meno na svoje marketingové účely", hovorí o správaní Renaultu F1 Raikkonen a pokračuje: „Nikdy som seriózne nezvažoval, že by som jazdil za Renault a môžem vás uistiť, že som si na 100% istý, že budúcu sezónu za Renault jazdiť nebudem."

Gábor Tóth;img-1009-2.jpg

Z toho všetkého vyplýva, že Raikkonen budúcu sezónu teda zrejme zostane vo WRC. Ešte stále nie je jasné, v ktorom tíme nakoniec skončí, pretože okrem Citroenu sú tu stále určité reči ohľadne Monsteru World Rally Teamu a Mini. (Viac o Raikkonenovi a jeho možnostiach pre rok 2011 sa môžete dočítať v tomto článku.)

Vladislav Maschl;img-15.jpg

Manažér Citroen Junior Teamu Benoit Nogier sa už vyjadril, že by bol rád, ak by u nich Raikkonen ostal: „Je na Kimim ako sa rozhodne. Ak sa rozhodne zostať s nami, budem viac ako šťastný znovu ho privítať v našom tíme."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri