Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko s dvojicou jazdcov na Jahodnú

Thursday, 29. 05. 2014 - 18:50, Public relations   

Kesko s dvojicou jazdcov na Jahodnú

Nebýva zvykom, že by Rožňavský Kesko Racing Team štartoval na podujatiach zaradených do seriálu pretekov automobilov do vrchu. V prípade Moris Cup Jahodná 2014 však spravil výnimku a na štarte budú diváci sledovať dvojicu vozidiel vo farbách Kesko Racing Teamu.

Jozef Pisch;1t1u4574-4.jpg

„Volili sme štart na Jahodnej aj z dôvodu, že obe úvodné podujatia slovenského rally šampionátu sme z dôvodu poruchy techniky nedokončili. V Miskolci nás zradili homokinetické kĺby, v Prešove to zase boli brzdy, ktoré odmietli poslušnosť už v prvom meranom úseku. Seat Leon TDi sme preto poriadne pred Jahodnou skontrolovali a dúfam, že nás už nič neprekvapí. Potrebujeme ho poriadne otestovať, keďže koncom mesiaca jún sa chceme postaviť na štart Rally Lubeník a konečne by sme radi aj bodovali. Trochu ma mrzí, že náš Seat nemôžem otestovať ja sám, ale mám už dlhodobo naplánovanú zahraničnú služobnú cestu a neviem ju odrieknuť," vysvetlil v úvode Juraj Keszi, manažér Kesko Racing Teamu.

Jozef Pisch;1t1u6814-4.jpg

V úvode článku sme hovorili o tom, že na štart podujatia Moris Cup Jahodná 2014 sa postavia dvaja jazdci Kesko Racing Teamu. Prvým z nich bude František Fusko, ktorého sme už v spolupráci so Seatom Leon TDi mali možnosť sledovať v rámci minuloročného Dobšinského kopca. „Som nesmierne poctený dôverou ktorú do mojich rúk vložil šéf Kesko Racing Teamu Juraj Keszi. Opäť sa povozím na výbornom aute, predovšetkým však potrebujeme všetko poriadne odskúšať, aby Juraj s Paľom mohli odštartovať a aj úspešne dojazdiť Rally Lubeník. To je jediný cieľ, na výsledok veľmi pozerať nebudem. Seat nás už v tohtoročnej sezóne dosť potrápil, potrebujeme aby už bez problémov fungoval," povedal Fero Fusko pred štartom pretekov automobilov do vrchu na Jahodnej.

Jozef Pisch;1t1u4585-5.jpg

Druhým jazdcom Kesko Racing Teamu bude Štefan Tokoli, ktorému sa štartom na Jahodnej splní životný sen. Viac opäť manažér Kesco Racing Teamu, Juraj Keszi: „Štefan je náš dlhoročný mechanik a viem, že vždy mal túžbu odštartovať naostro do pretekov. Keďže ja, ako som už spomínal nebudem na Slovensku a s mojim Seatom pôjde Fero Fusko, ponúkol som mu možnosť štartu, ktorú s radosťou prijal. Jeho spoločníkom na trati medzi Košicami a rekreačným strediskom Jahodná bude Škoda Fabia, ktorá by sa mala v budúcnosti objaviť aj na rally súťažiach. Dúfam, že sa mu bude dariť, som rád, že som sa mu mohol aspoň takto odvďačiť za jeho prácu."

Kesko Racing Team, Miro Majláth

kesko-partneri-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri