Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Karl Kruuda sa chce absolvovať ďalšie podujatia IRC

Saturday, 02. 07. 2011 - 14:22, Katarína Ďurecová   

Karl Kruuda sa chce absolvovať ďalšie podujatia IRC

Karl Kruuda chce tento rok bojovať na dvoch frontoch. Tento mladý Estónec sa túto sezónu objavuje za volantom Škody Fabie S2000 v SWRC a po štartoch na Prime Yalta Rally a Geko Ypres Rally by sa rád objavil i na ďalších podujatiach IRC.

„Chceme sa zúčastniť viacerých podujatí. Určite chcem štartovať v Škótsku, pretože je to úžasné podujatie, taktiež i na Cypre a možno na Madeire", vyjadril sa pred časom Karl Kruuda. Prinajmenšom svoje plány na štart na Rally Madeira však bude musieť Kruuda zmeniť, pretože pred nedávnom bola táto rally z kalendára IRC vyškrtnutá (viac sa dočítate v tomto článku).

Vladislav Maschl;img-4416-2.jpg

Na Ukrajine pri svoje premiére v IRC obsadil Karl Kruuda solídne ôsme miesto, v Belgicku dokonca skončil šiesty. V SWRC, čo je kategória, v ktorej Kruuda absolvuje celú sezónu, je momentálne na celkovom štvrtom mieste so stratou 19-tich bodov na lídra Juha Hänninena.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri