Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kankkunen by mal ako prvý testovať Polo WRC

Friday, 14. 10. 2011 - 21:38, Katarína Ďurecová   

Kankkunen by mal ako prvý testovať Polo WRC

Fínsky Turun Sanomat s odvolaním sa na taliansky Car Sprint žurnál informuje, že štvornásobný majster sveta v rally Juha Kankkunen by mal byť prvým jazdcom, ktorý otestuje nový Volkswagen Polo R WRC.

Polo WRC však ešte stále nie je hotové a tím Volkswagenu zatiaľ testuje rôzne diely na toto auto na Škode Fabia S2000, takže sa zatiaľ nedá povedať, kedy by sa mal test s Kankkunenom uskutočniť.

Vladislav Maschl;img-9699-1.jpg

Kankkunena mohli diváci vo WRC naposledy vidieť štartovať minulý rok na svojej domácej Neste Oil Rally Finland, po ktorej sa tento majster sveta vyjadril, že to bol zrejme jeho posledný štart vo WRC prinajmenšom na dosť dlhú dobu. Za volantom špeciálu, ktorý sa v minulosti preháňal na tratiach majstrovstiev sveta ho ale bolo možné vidieť minulý týždeň - na talianskej Rallye Legend sa predviedol za volantom Toyoty Celicy z roku 1993, kedy s týmto autom získal titul.

Čo sa týka spojenia Kankkunena a Volkswagenu, tak za týždeň by sme ho mali vidieť za volantom Volkswagenu Scirocco na pretekoch v Nemecku.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri