Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kamiro Racing sa v Prahe predstaví s Kukom a Štofim

Wednesday, 04. 12. 2019 - 22:16, Public relations   

Kamiro Racing sa v Prahe predstaví s Kukom a Štofim

Vyvrcholenie rally sezóny v bývalom Československu v tohtoročnej sezóne pripadlo na Prahu. Tunajší, v tomto roku jubilejný XXV. TipCars Pražský Rallysprint 2019 privíta šesťdesiatku súťažiacich, medzi nimi aj dve posádky slovenského Kamiro Racing Teamu.

Attila Balázs;kukucka-0013.jpg

Tomáša Kukučku sme v tohtoročnej sezóne nemali možnosť sledovať na slovenských rally tratiach. Ukázal sa iba v rámci niektorých slovenských kopcov a na rally iba na rumunskej Rally Arad, pričom spoločnosť mu vo vozidle Škoda Fabia R5 robil Peter Vejačka. V rovnakom zložení sa teraz súťažná posádka predstaví opäť, výnimkou bude iba vozidlo, ktoré sa zmení na Ford Fiesta R5.

Attila Balázs;kukucka-ebe-0002.jpg

„Naozaj sa už neviem dočkať kedy zase sadnem do rally auta. Síce som v tomto roku absolvoval s Mitsubishi niekoľko pretekov automobilov do vrchu, ale to nie je úplne to „pravé orechové“. Rally je proste rally a aj keď v Prahe o nič nepôjde, veľmi sa už teším. Žiaľ slovenskú Auto Show som nemohol z pracovných dôvodov absolvovať, teraz si to chcem všetko užiť naplno,“ povedal Tomáš Kukučka.

Tibor Szabosi;c30i4531-6.jpg

Ani druhú posádku Kamiro Racing Teamu, ktorú bude tvoriť dvojica Štefan Rosina – Adam Gömöri sme na rally tratiach v tomto roku nesledovali. V prípade Štofiho však platí, že si rád „zaskotačí“ s rally autom a tak sa určite môžu fanúšikovia rally súťaží v Prahe na čo tešiť.

Tibor Szabosi;asf-7142-2.jpg

„pôvodný plán bol zúčastniť sa podujatia Auto Show na Slovakia Ringu, práca však bola prednejšia a tak voľba padla na Prahu. Som naozaj rád, že sa po veľmi dlhej dobe, v podstate po viac ako roku, opäť posadím do súťažného auta. V Prahe na rallyprinte býva vždy veľká sranda a ja sa toho už neviem dočkať,“ doplnil Štofi Rosina.

Tibor Szabosi;c30i2962-6.jpg

Nielen dvojicu posádok slovenského Kamiro Racing Teamu, ale aj všetkých ostatných čaká v rámci XXV. TipCars Pražského Rallysprintu 2019 absolvovanie siedmych rýchlostných skúšok. Tie odštartujú v sobotu 7.12.2019 od 7.15 hodiny. Cieľ súťaže je plánovaný od 15 hodiny 30 minúty.

Miro Majláth

kamiro-partner-2019.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri