Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Jules Bianchi je novým rezervným jazdcom Force Indie

Friday, 27. 01. 2012 - 20:00, Eva Rihová   

Jules Bianchi je novým rezervným jazdcom Force Indie

Jules Bianchi bude v blížiacej sa sezóne novou posilou pre indickú stajňu Force India, kde preberie úlohu rezervného pilota. Francúzsky jazdec, ktorý má za sebou pomerne úspešnú sezónu v sérii GP2 (3. miesto v celkovom šampionáte), vstupuje do tímu aj s prísľubom niekoľkých jázd v piatkových voľných tréningoch počas GP víkendov, pričom by malo ísť o najmenej deväť účastí.

10900.jpg

Bianchi sa rovnako objaví i priamo v akcii na trati s monopostom VJM05 počas predsezónneho testovania. K svojej novej pozícii sa Francúz vyjadril: Som naozaj nadšený, že budem členom tímu Sahara Force India, šanca absolvovať a jazdiť skutočné časy vrámci víkendu je pre mňa dôležitý krok vpred. Byť regulérne v aktuálnom monoposte je tým najlepším spôsobom ako sa učiť rýchlo a dúfam, že aj toto ma raz postaví do silnej pozície a možno raz aj posunie na samotné miesto pilota." Bianchi preberá túto úlohu po Nemcovi Nicovi Hulkenbergovi, ktorý do takej miery presvedčil výkonmi počas piatkových tréningov za Force Indiu, že si zaistil rovno stálu sedačku v tíme pre sezónu 2012.

Zaujímavé môže byť, že Bianchiho sme boli zvyknutí vidieť v boxoch Scuderie Ferrari, talianska stajňa však potvrdila, že aj napriek tomu ostáva 22-ročný Francúz súčasťou ich programu juniorských jazdcov.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri