Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Juho Hänninen: "Mám rád tieto vzrušujúce bitky..."

Wednesday, 13. 02. 2013 - 19:00, Zdenka Frývaldská   

Juho Hänninen:

Druhý podnik Majstrovstiev sveta v rally priniesol jazdcovi Qatar World Rally Teamu výborné 6. miesto.

 

Vladislav Maschl;dsc-7437.jpg

Počas posledného víkendu získalo body na tratiach Rally Sweden až sedem vozidiel Ford Fiesta z dielne M-Sport. Posádkou jedného z nich boli aj Juho Hänninen s Tomim Tuominenom.

Vladislav Maschl;dsc-3846.jpg

Hänninen udržiaval od úvodu pretekov veľmi blízky kontakt so svojím tímovým kolegom Thierrym Neuvillom. Jazdili veľmi podobné časy, až kým fínsky jazdec v sobotu večer nenarazil do snehového násypu. Ten mu pridal sekundy navyše a súboj tak musel vzdať v prospech mladého Belgičana. Jeho rastúca sebadôvera mu však pomohla udržať stabilné tempo až do konca pretekov, čo vynieslo šieste miesto v absolútnom poradí.

Vladislav Maschl;dsc-8348.jpg

"Tieto vzrušujúce bitky mám veľmi rád, posúvajú ma dopredu. Po strate času som však už nemal dôvod bojovať a zvolil som taktiku dôjsť bezpečne do cieľa. Koniec koncov si však myslím, že to boli pre nás výborné preteky. Som trochu sklamaný zo svojho tempa, ale musím byť realistický. Bolo to pre mňa ťažké držať tempo najrýchlejších jazdcov. Je to už dávno keď som tu štartoval naposledy (2008- Uddeholm Swedish Rally) a prinieslo mi to teda aspoň ďalšie skúsenosti", povedal Juho Hänninen pre svoju internetovú stránku.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri