Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

JMP Racing Team v Prešove

Wednesday, 04. 05. 2011 - 20:01, Daniel Mandzi   

JMP Racing Team v Prešove

S veľkými očakávaniami sa team z južného Slovenska tešil na XVIII. Ročník Rally Prešov, na ktorú si po skvelých „sekundových" súbojoch s Radom Moznerom spravili chuť už v Egeri. Tento krát sa nič nenechalo na náhodu a tak sa v mesačnej pauze testovalo, trénovalo nastavovalo a tak Mário Csente odchádzal do metropoly Šariša s veľkými očakávaniami. Zoznam prihlásených napovedal o skvelom obsadení a tak sa naozaj bolo na čo tešiť.  Po dobrých skúsenostiach s Egeru siahol Mário opäť po spolujazdcovi Julovi Lapdavskom, s ktorým si v Egeri sadli.

Tibor Szabosi;co8c9959-3.jpg

Počas písania trate bolo všetko v pohode, aj keď sme si už na Slovensku odvykli  písať na „tri prejazdy" všetko sme mali napísané dobre  a mali sme z toho fakt dobrý pocit. Krátko pred štartom sme našli trochu času na krátky test, zaskočilo ma však že prevodové stupne sa radia podstatne ťažšie ako by mali.

Už pri prvej RS Borsučí potok, ktorá bola podľa mňa rozhodujúca - dalo sa na nej vyhrať aj prehrať celú súťaž som pri každej jednej ostrejšej zákrute mi pri radení dvojky radilo štvorku,  ale stále som veril, že to   nejako zvládnem do servisu. Rozpis sedel fakt dobre a tak som na to, že by som musel skončiť ani nemyslel.

Tibor Szabosi;co8c9964-3.jpg

RS2 Kanovský Potok opäť veľmi pekná rýchlostná skúška ale neposlušná prevodovka nám radosť zo súťaže kazila. Na RS3 Bystrá  som sa asi tešil najviac, ale zhruba v polovici rýchlostnej skúšky naša prevodovka zahlásila koniec. Až po vystúpení z auta sme si všimli že máme dokonca aj defekt. Ako sa ukázalo táto RS bola v konečnom dôsledku aj „zabijákom" pneumatík.

Tibor Szabosi;co8c9962-2.jpg

Mrzí ma, že sme prišli o veľmi cenné body ktoré nám možno budú chýbať, a hlavne že sme si poriadne nezajazdili na tejto veľmi peknej súťaži. Ďakujem organizátorom za perfektne pripravenú súťaž, a samozrejme sponzorom a fanúšikom bez ktorých by sme neboli. Už dnes začíname riešiť novú prevodovku aby sme na Tribeč, ktorý sa blíži boli pripravení tak ako sa má. Dúfam, že sme si smolu na technické problémy vyčerpali minulú sezónu a toto bol už len posledný kopanec. Máme nové auto, perfektný team, a tak veríme že sa na nás šťastena usmeje už na rally Tribeč.  Držte nám palce.

Tibor Szabosi;co8c0309-2.jpg

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri