Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Škoda Motorsport Challenge - Jazda s majstrom

Monday, 17. 10. 2011 - 20:17, Daniel Mandzi   

Škoda Motorsport Challenge - Jazda s majstrom

Škoda, to sú výborné rodinné autá. No táto automobilka sa s veľkými úspechmi zúčastňuje s modelom S2000 aj súťaže IRC (Intercontinental Rally Challenge, akási obdoba WRC).

 

Tibor Szabosi;co8c7103-2.jpg

Žiaľ, v našich končinách vidieť súťaž IRC je ozaj ojedinelé - len v susedných Čech na Barum Rally. Ale nezúfajte. Slovenských, aj medzinárodných, súťaží sa zúčastňuje slovenský tým Styllex motorsport s jazdcom Jozefom Bérešom ml. (päťnásobným Absolútnym majstrom SR v rally). A práve s ním slovenských importér Škoda pripravil krásny deň plný adrenalínu a jazdných zážitkov.

Tibor Szabosi;co8c7217-6.jpg

Veď koľkí z nás má tu „česť" si sadnúť na sedadlo navigátora a naplno prežiť jednu krátku rýchlostnú skúšku? Asi málokto. Musím uznať, že spoza listov itinerára som jazdu vnímal akosi inak. Tu zostalo len veriť. Ale ten úsmev každého jedného zúčastneného stál za to. Aby sa však roztrasené kolesá mohli upokojiť, importér si pre pozvaných pripravil aj niekoľko „športových" disciplín - jazda zručnosti na Fabii RS, „jazda" zručnosti na diaľkovo riadenom modeli a jazda „zručnosti" na hracej konzole.

Tibor Szabosi;co8c7351-3.jpg

Myslím si, že si všetci pozvaní odniesli skutočne neopakovateľný zážitok.

Peter Mihálik

Fotogaléria z podujatia

Tibor Szabosi;co8c7199-5.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri