Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Jarka vymení rozpis za volant

Wednesday, 06. 07. 2011 - 23:21, Daniel Mandzi   

Jarka vymení rozpis za volant

Kto si poriadne prezrel zoznam prihlásených na Rally Tríbeč a podľa neho sledoval aj posádky na štarte, určite mu neuniklo, že pretekov sa nezúčastnila rožňavská dvojica Maťo Pavlík- Jarka Pavlíková. Posádka absolvovala prvé dve podujatia šampionátu na novom vozidle Honda Civic Type R a mala v pláne zaútočiť na prvé miesto vo svojej triede, no napokon na pretekoch neodštartovala, a tak k tomu nebola ani príležitosť.

 Tibor Szabosi;t2c0428-1.jpg

Rovnako ako v Topoľčanoch, tak ani v Lubeníku manželskú dvojicu na štarte neuvidíme. Hlavným dôvodom sú v oboch prípadoch financie. „Mali sme v pláne absolvovať celý šampionát, ale nie je to možné kvôli nedostatku finančných prostriedkov na prenájom Hondy. Bola by možnosť štartovať na Peugeote, ale motor už potreboval repas a ešte sme ho nestihli dokončiť", informoval Maťo.

Tibor Szabosi;co8c9816-2.jpg

Jedno šťastie je, že Pavlíkovci majú k dispozícii Renault Clio, s ktorým Jarka štartovala na MORIS Cup Jahodná. Dlhú dobu sa pripravovalo a teraz je ten pravý čas, aby absolvovalo aj svoju prvú rally. Práve vďaka tomu uvidíme v Lubeníku aspoň jedného člena tejto posádky a to práve tú ženskú polovičku. No tentoraz nebude držať v ruke rozpis, ale volant a bude sa snažiť priviezť seba i svoju spolujazdkyňu, ktorou mimochodom bude Nikola Zemanová, úspešne do cieľa. „Bude to pre nás novinka, obe sme veľkú rally išli len raz, ale nie spolu, čiže ako posádka máme premiéru. Veľmi sa na to tešíme. Dúfame, že všetko dopadne podľa predstáv a dokážeme sa rýchlo zohrať. Uvidíme ako dopadne Lubeník a ak bude všetko v poriadku, vieme si predstaviť aj spoluprácu do ďalších súťaží", povedala k svojmu štartu Jarka.

Zdenka Tamášová



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri