Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Jari Ketomaa na dva roky s Mini WRC

Saturday, 11. 06. 2011 - 14:57, Katarína Ďurecová   

Jari Ketomaa na dva roky s Mini WRC

Fínsky jazdec Jari Ketomaa sa v tejto sezóne moc na medzinárodnej scéne neukazoval - snažil sa totiž zohnať sponzorov na dlhodobejšie štarty to WRC a vyplatilo sa - najbližšie dva roky tohto Fína uvidíme za volantom Mini WRC.

„Prvú polovicu sezóny som sa snažil nájsť nových partnerov a vyplatilo sa. Práve dokončujeme ešte nejaké jednania, ale máme isté štarty v budúcom a tom nasledujúcom roku. Prodrive mi ponúkol, aby som si auto otestoval v Anglicku a test bol veľmi pozitívny. Mojou prvou rally bude Fínsko, predtým ale ešte absolvujeme test na šotolinovom povrchu", hovorí Ketomaa, ktorý si Mini WRC od Prodrivu kúpil a bude dostávať od tejto firmy plnú technickú podporu.

Radek Vojtěchovský;img_9443.jpg

Ketomaa tak na rozdiel od väčšiny jazdcov, ktorí nejazdia za továrne tímy a ktorí sa snažia o občasné štarty išiel úplne inou cestou - nepravidelné štarty obetoval zháňaniu sponzorov a auta a zaistil si tak iste zmysluplnejší dvojročný program.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri