Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hirvonen a Latvala chcú vo Forde ostať i v roku 2012

Saturday, 11. 06. 2011 - 10:49, Katarína Ďurecová   

Hirvonen a Latvala chcú vo Forde ostať i v roku 2012

Kontrakt Mikka Hirvonena Jariho-Mattiho Latvalu s tímom Fordu vyprší v tejto sezóne. Podľa manažéra oboch fínskych jazdcov Tima Joukhiho by obaja jazdci ale chceli kontrakt predĺžiť i pre sezónu 2012, takže pokiaľ s tým bude súhlasiť i Ford a M-Sport (od ktorých sa to viac-menej očakáva), tak by predĺženiu kontraktu nemalo nič brániť.

Aj napriek tomu, že obaja Fíni sú vo Forde spokojní, neznamená to, že by sa koncentrovali iba na zotrvanie v tomto tíme. Jari-Matti Latvala sa už v minulosti vyjadril, že pokiaľ by mu prišla dobrá ponuka z iného tímu, tak by sa zrejme prestupu nebránil, prinajmenšom by ho zvažoval.

Václav Fiala;img-4789-1.jpg

Podobne je na tom i Hirvonen. Na otázku novinárov, či by preferoval radšej veľký plat v tíme s nie práve najkonkurencieschopnejším autom ako malý plat vo Forde, kde by mal v dispozícii auto, v ktorom dokáže víťaziť, povedal: „Neviem, musím nad tým porozmýšľať."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri