Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Informácie o Schumacherovom prebúdzaní z umelého spánku sú špekuláciami

Wednesday, 29. 01. 2014 - 17:47, Peter Žila   

Informácie o Schumacherovom prebúdzaní z umelého spánku sú špekuláciami

Francúzsky denník L'Equipe dnes informoval, že sedemnásobného šampióna F1 začali prebúdzať z umelého spánku začiatkom tohoto týždňa.

 

Rovnako denník publikoval aj názory profesora Jeana-Luca Trowela, niekdajšieho riaditeľa neurochirurgie na klinike Foch v Suresnes v Paríži o vývoji procesu, ktorý bude nasledovať po začiatku prebúdzania a ako by to mohlo vyzerať v prípade nemeckého pretekára.

Copyright manufacturer;f12012brazil-1352239.jpg

Schumiho hovorkyňa Sabine Kehmová ale uviedla veci na pravú mieru tým, že pokiaľ Michaelov manažment, alebo jeho ošetrujúci lekári neprídu s oficiálnym vyjadrením, všetky iné informácie treba brať len ako špekulácie a ku tým sa vyjadrovať nebudú. Takže ešte je potrebné si počkať na oficiálne správy od kompetentných.

Copyright manufacturer;f12012brazil-1354495.jpg

Pripomenieme, že legendárny pilot F1 mal nehodu pri lyžovačke 29.12.2013 na svahu vo francúzskom stredisku Méribel. Pri páde narazil hlavou na skalu a upadol do bezvedomia, po transporte do nemocnice v Grenobli ho lekári udržovali v umelom spánku a tiež absolvoval aj dve operácie mozgu, pre zlepšenie jeho stavu.

Copyright manufacturer;f12012brazil-1355702.jpg

Samozrejme Michaelovi držíme palce a prajeme skoré uzdravenie. Forza Schumi!



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri