Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Informácia pre média

Friday, 10. 09. 2010 - 09:30, Gabriela Szczeczinová   

Informácia pre média

Už o týždeň - 16. septembra 2010 - odštartuje 36. Rally Košice, ktorá vďaka svojmu zaradeniu do FIA CEZ TROPHY - Zóny strednej Európy, seriálov Mediaracing Majstrovstiev Slovenska v rally, Platinum Majstrovstvá Poľska v rally a Slovenského Rally Pohára má veľmi dobré jazdecké obsadenie a teší sa veľkému záujmu zahraničných médii, ktoré už vo veľkom počte zaslali organizátorovi svoje žiadosti o akreditáciu.

Organizátor súťaže Auto Klub Košice stanovil termín uzávierky akreditácii na nedeľu 12. septembra 2010. Radi by sme upozornili zástupcov domácich médii, že z kapacitných dôvodov nebudeme môcť prijímať žiadosti o akreditácie po tomto termíne.

Všetky ďalšie informácie o podujatí včítane akreditačných pravidiel, formulára žiadosti o akreditáciu sú zverejnené na oficiálnej webstránke organizátora súťaže www.rallye.sk.


Auto Klub Košice



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri